TERMENI ȘI CONDIȚII

Acest magazin este dedicat utilizării de către persoanele fizice și juridice în vederea achiziționării de produse comercializate de SC ARGEMA SRL și se supune Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Folosirea acestui magazin online implică acceptarea condițiilor propuse de SC ARGEMA SRL-D, cu sediul in strada Drumul Taberei 183, sector 6, Bucureşti,  RO35773190, înregistrată la Oficiul Comerțului sub numărul J40/3504/2016, așa cum sunt descrise mai jos.

Recomandam citirea cu atenție a acestora. Daca nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile acestui magazin online, vă rugăm sa nu îl folosiți.

SC ARGEMA SRL-D își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără nici o altă notificare în prealabil.

Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni și Condiții”.

1. INFORMAȚII PERSONALE

1.1 Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Puteți corecta sau actualiza aceste informații accesând meniul “Contul meu”.

1.2 Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. SC ARGEMA SRL-D nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

2. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

2.1 Datele dumneavoastră personale vor putea fi folosite de către SC ARGEMA SRL-D pentru confirmarea comenzilor și în scopul declarat al acestui site. Informările despre eventualele promoții, anunțuri etc. vor putea fi transmise prin email numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.

2.2 Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autoritaților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau a altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

2.3 Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SC ARGEMA SRL-D se angajază în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii.

2.4 SC ARGEMA SRL-D se obligă să respecte drepturile clientului conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră să steargă datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

2.5 Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.litterkwitter.ro sau de a afecta performanțele server-ului pe care rulează site-ul www.litterkwitter.ro va fi considerată o tentativă de fraudă și va atrage după sine cercetarea penală a aceluia care a încercat acest fapt.

3.  ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

3.1 Pentru a beneficia de serviciile oferite de acest magazin precum și pentru achiziționarea produselor oferite de acesta, nu este obligatoriu să vă înregistrați ca utilizator.

3.2 Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a “Termenilor și Condițiilor” și a “Politicii de confidențialitate”.

3.3 Dacă folosiți acest site sunteți responsabil cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dumneavoastră de utilizator.

3.4 Prin înregistrarea ca utilizator al magazinului online www.litterkwitter.ro vă vom solicita o serie de date personale care să permită identificarea dvs. ca utilizator. Vă rugăm să accesați pagina “Politicii de confidențialitate” pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate și cu privire la modul în care sunt folosite acestea.

4. PROCEDURA DE CUMPĂRARE

4.1 Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare este necesară parcurgerea următoarelor etape:

  • Înregistrarea dvs. ca utilizator (opțional);
  • Efectuarea plății produselor: Plata se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului;
  • Înainte de onorarea comenzilor SC ARGEMA SRL-D își rezervă dreptul de a valida comenzile prin contactarea telefonică a clienților.

5. PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (19%) .

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Oferta de produse este valabila in limita stocului disponibil.

6. LIVRAREA PRODUSELOR

Inainte de onorarea comenzilor, SC ARGEMA SRL-D isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

7. GARANTIA PRODUSELOR

SC ARGEMA SRL-D garanteaza originalitatea produselor livrate. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC ARGEMA SRL-D in maxim 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

8. RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care doriti sa faceti returul unui produs aveti urmatoarele obligatii:

♦ De a returna produsul cumparat, in starea in care a fost livrat, in ambalajul original, nedeteriorat si nefolosit, printr-un serviciu de curierat rapid, iar costul transportului va fi suportat de catre dumneavoastra. Odata utilizat produsul nu mai poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii respectiv din motive de igiena

♦ Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe acest site un email catre adresa comenzi@litterkwitter.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul.

Cererea de retur va fi procesata de catre SC ARGEMA SRL-D in termen de 7 zile lucratoare iar banii vor fi returnati in termen de 14 de zile calendaristice de la returnarea produslui.

9. DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC ARGEMA SRL-D nu garanteaza  disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra o anumita comanda. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea sumelor incasate deja de SC ARGEMA SRL-D, dar nu si alte despagubiri.

SC ARGEMA SRL-D nu ofera nicio garantie, in mod expres, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia SC ARGEMA SRL-D de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.).

10. LITIGII

Orice litigiu aparut intre utilizatori si SC ARGEMA SRL-D va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.