Comandă telefonic

 • Ce o sa găsesc în cutia Litter Kwitter?

  Litter Kwitter vine cu un capac de toaletă universal (se potrivește cu toate toaletele standard), cele trei discuri de antrenament (roșu, verde și portocaliu), o broșură cuprinzătoare cu instrucțiuni plus un DVD de 20 minute care prezintă pas cu pas modul în care pisica va dobândi obiceiul de a utiliza toaleta.

 • Care sunt pașii de urmat?

  Citiți instrucțiunile și vizionați DVD-ul de instruire pas cu pas. Apoi, asigurați-vă că ați eliminat toate celelalte litiere din casă. Pisicile sunt unele dintre cele mai inteligente animale si vor alege mereu cea mai ușoara cale de a rezolva o nevoie de aceea trebuie să vă asigurați ca Litter Kwitter este singura alegere disponibilă.  Luați pisica cu voi când instalați kit-ul și dacă este curiasă ajutați-o să se suie pe toaletă pentru a-și da seama că este un loc sigur.

  În timpul procesului de învățare păstrați curate discurile Litter Kwitter, astfel încât să fie întotdeauna pregătite când pisica dorește sa meargă la toaletă. Un lucru important de știut este să nu folosiți soluții de curățare pe bază de amoniac, deoarece pentru nasul extrem de sensibil al unei pisici, acestea au același miros ca și cel de urină.

  Începeți procesul amplasând Litter Kwitter lângă vasul de toaletă folsind discul roșu din plastic plin de așternut / nisip / bentonita (la fel ca o litiera obișnuită) astfel încât pisica să știe ce este și cum se folosește.

  În următoarea etapa instalați kit-ul pe vasul de toaletă, in acest fel pisica va învață să se urce pe acesta.

  Odată ce pisica înțelege ideea că toaleta este locul în care se petrece toată acțiunea, puteți trece la discul portocaliu. Acesta are o gaură în mijloc dar și un spatiu pentru așternut/nisip pe margine, astfel încât pisica să o aiba o tranziție confortabilă în procesul de învățare al folosirii vasului de toaletă.

  De obicei, nu durează prea mult până când pisica devine confortabilă, atunci este timpul să treceți la discul verde. Acesta are o gaură mai mare, astfel încât pisica să poată să își mențină in mod confortabil echilibrul dar în același timp totul să ajungă în vasul de toaletă.

 • Cât timp va dura până când pisica mea va învăța să folosească toaleta utilizând Litter Kwitter?

  Acest lucru depinde de o serie de factori cum ar fi vârsta pisicii, temperamentul, simțul aventurii și inteligența. Marea majoritatea a pisicilor resușesc acest lucru aproximativ 8 săptămâni, atâta timp cât sunteți răbdători și înțelegători. Dacă pisica are o vârstă mai înaintată (peste 8 ani) sau nu este obișnuită să folosească litiera, ar putea dura ceva mai mult, deoarece în acest caz există mai multe obiceiuri care trebuie înlocuite.

 • Litter Kwitter va veni cu instrucțiuni de folosire?

  Litter Kwitter este livrat cu instrucțiuni complete tipărite plus un DVD care vă va conduce prin fiecare etapă a procesului de învățare. DVD-ul poate fi redat pe un calculator PC, MAC sau player DVD.

 • Instruirea/dresajul este ușor de făcut? Poate să o facă oricine?

  Experiența de învățare/dresaj este împărțit în 3 etape reprezentate de una dintre cele trei culori (roșu, portocaliu, verde). Acest lucru face procesul să fie simplu de urmat atât pentru pisică cât și pentru proprietarul acesteia. Produsul este livrat cu un DVD de 20 minute care indrumă proprietarul pisicii ce să facă, cum să facă și la ce să se aștepte in fiecare etapă.

 • Poate orice pisică să învețe să folosească toaleta?

  Orice pisică care poate folosi o litieră ar trebui să poată învăța să folosească toaleta.

 • Poți să-ți inveți pisoii să folosească toaleta?

  Da. De fapt pisoii sunt probabil cei mai ușor de antrenat. Cu toate acestea, nu recomandăm instruirea psicilor sub vârsta de 3 luni sau pisicile deosebit de mici, deoarece acestea s-ar putea să nu fie destul de puternice sau să aibă o coordonare suficientă pentru a-și menține echilibrul bine pe vasul de toaletă.

 • Pisicile vârstnice pot învăța să folosească WC-ul?

  Răspunsul simplu este da! Clienții ne-au spus că pisicile lor de 7, 10 și 12 ani au învățat cu succes să folosească toaleta. Pisicile tinere au mai puține obiceiuri proaste de invins, în timp ce pisicile mai în vârstă au mai multe comportamente înrădăcinate. Cu toate acestea, fiecare pisică este diferită și, dacă aveți o pisică mai in vârstă, veți cunoaște bine personalitatea acesteia. Dacă pisca este în general deschisă și receptivă pentru lucrurile noi atunci nu ar trebui să existe nici o problemă. Ca regulă am spune că până la vârsta de cinci sau șase ani nu ar trebui să existe nici o problemă. Pentru pisicile mai în vârstă trebuie doar să fii pregătit să fii puțin mai răbdătoar și să faceti schimbări mai lent.

 • Din ce este realizat kit-ul Litter Kwitter? Poate sustine greutatea unei pisici mari?

  Litter Kwitter este fabricat din același material ca si castiile de protectie ale pompierilor – este cel mai dur și mai rigid tip de plastic. Nu se va îndoi, nu va flexa, nu se va sparge, nu se va crapa nici nu se va deplasa indiferent cât de mare este pisica ta. Dacă ai avea un leu la tine acasa, atunci nu ar avea probleme să folosească Litter Kwitter – este chiar atât de puternic! Când o pisica sare pe Litter Kwitter, acestea aterizează cu greutatea unei pisici avand de peste 3 ori greutatea sa. Acest lucru este legat de fizica respectiv modul in care gravitatia functioneaza. Dacă cântăriți 70 kg și veți săriți cu 15 cm în aer, veți ateriza cu un impuls de 300 kg, deoarece greutatea dvs. va fi accelerată datorita gravitatiei. Deci, dacă aveți o pisică mare care cântărește 10kg, Litter Kwitter trebuie să facă față unei greutății de 30 kg pentru a susține pisica atunci când sare pe vasul de toaleta. Din fericire, Litter Kwitter a fost gandit sa faca fata foarte ușor acestui lucru. Exista într-adevăr produse concurente fabricate din același plastic ca și paharele unică folosință și care nu fac fata acestui test cu brio.

 • Poate o pisica fara gheare sa foloseasca Litter Kwitter?

  Nu vedem nici un motiv pentru care o pisică fara gheare să nu fie capabilă să folosească o toaletă ca orice altă pisică. In procesul de mentinere a echilibrului pe vasul de toaleta pisca foloseste mai putin ghearele si mai mult pernitele mai ales cele digitale si metacarpale care ii permit sa aiba o aderenta ridicata pe suprafetele lucioase.

 • Pisica mea are o problemă de mobilitate (artrită, mai puțin de 4 picioare etc.). Poate fi instruit să folosească toaleta utilizand kit-ul Litter Kwitter?

  Litter Kwitter a fost folosit cu succes pentru a instrui o pisică cu 3 picioare. În mod evident trebuie avut mai multa grijă pentru a va asigura că pisica este stabilă si isi poate mentine echilibrul pe toaletă. In general nu recomandăm instruirea pisicilor cu probleme legate de mobilitate, dar, în cele din urmă, proprietarul pisicii isi cunoaste cel mai bine pisica și pote lua o decizie cu privire la capacitatea acestora de a se adapta.

 • Am mai mult de o pisică. Voi putea să le antrenez pe toate? In același timp?

  Da. În primul rând, asigurați-vă că toate pisicile folosesc aceeași litiera în loc să aibă litiere proprii. Apoi începeți pur și simplu procesul de instruire/dresaj. Problema cea mai comună atunci cand sunt implicate mai multe pisici este cauzată de viteza relativă la care acestea progresează - unele sunt rapide, altele sunt lente.

  Litter Kwitter poate fi folosit pentru a antrena mai mult de o pisică la un moment dat, dar nu este de dorit să lăsați lucrurile sa se aglomereze acolo. Cel mai bine este să utilizați mai mult de un Litter Kwitter dacă aveti mai multe pisici - puteți să le folosiți pe toalete separate sau chiar să așezați Kitter-ul Litter pe un lighean sau un recipient similar.

 • Pisicile trebuie să stie sa utilizeze litiera pentru a putea să folosească Litter Kwitter?

  În mod ideal, da. Litter Kwitter folosește comportamentul existent al pisici de a folosii litiera și îl modifică pentru a folosi toaleta. In principiu pisiciile for incepe sa foloseasca litiera in mod instinctiv. Totuși, dacă pisica dumneavoastra nu face acest lucru, nu trebuie să va descurajati. Este relativ ușor sa inveti o pisica sa foloseasca litiera, exista numeroase site-uri web care vă vor arăta cum. Și cel mai bun lucru este ca puteti folosi pe Kit-ul Litter Kwitter pe post de litierea, astfel încât să nu aveți nevoie sa achizitionati o litiera separata.

 • Nu cumva pisica mea va cădea în toaletă?

  Pisicile sunt creaturi agile, navigarea si menținerea echilibrului pe toaletă ar trebui să fie un lucru ușor pentru ele. Pisicile patruleaza cu succes acoperișurile, zidurile, copacii și gardurile, astfel încât o toaleta cu banda ei largă nu va prezeenta nici un fel de probleme. De asemenea, pisicillor nu le place să se ude, așa că vor încerca să evite căderea cu orice pret.

 • Am nevoie unelte speciale pentru a instala Kit-ul Litter Kwitter pe toaleta mea?

  Nu. Dispozitivul Litter Kwitter nu este un dispozitiv permanent pentru toaletă și nu necesită unelte pentru a se potrivi. Doar ridicați scaunul existent și potriviți Litter Kwitter pe marginea de porțelan a bolului de toaletă, unde se va potrivi perfect.

 • va potrivi Kit-ul Litter Kwitter pe orice vas de toaletă?

  Litter Kwitter a fost conceput pentru a se potrivi pe 90% din bolurile de toaletă standard din Marea Britanie, SUA, Europa, Australia și Asia. Are cleme speciale pentru a asigura o potrivire cat mai perfecta si ferma. Nu este potrivit pentru toaletele pătrate.

 • Am o toaletă alungită. Este potrivit pentru mine Kit-ul Litter Kwitter in acest caz?

  Litter Kwitter se va potrivi cu majoritatea bolurilor de toaletă ce au o lățime normală. Lungimea nu este atât de importantă.

 • Va trebui sa las în permanență kit-ul Litter Kwitter pe toaletă?

  Nu. Ultimul pas în antrenamentul Litter Kwitter este de a coborî scaunul de toaletă deasupra kit-ului Litter Kwitter pentru a obisnui pisica cu utilizarea scaunului obișnuit de toaletă. Odată ce pisica este confortabila cu colacul toaletei, pur si simplu inlaturati si ultima parte a kit-ului.

   

 • Am doar o singura toaletă în casă. Cum este posbil să instruiesc pisica să folosească toaleta dacă trebuie să o folosesc si eu in acelasi timp?

  Litter Kwitter a fost conceput pentru a fi ușor instalat, dezinstalat si reinstalat pe vasul de toaletă. Ridicați pur și simplu dispozitivul de pe vasul de toaleta și puneți sa folositi toaleta. După aceea, instalati din nou Litter Kwitter pe vasul WC-ului. Este atat de usor, si fără nici un fel de instrumente suplimentare. Intregul proces durează 5 secunde. Amintiți-vă ca  odată ce pisica dvs. a invatat sa foloseasca toaleta, kit-ul va disparea din baia dumneavoastra.

 • Nisipul/asternutul folosit in pocesul de invatare va cadea în toaletă?

  Cele trei discuri din kit-ul Litter Kwitter sunt prevazute cu o margine pentru a împiedica căderea așternutului/nisipului în toaletă. Când folosiți așternutul/nisipul, asigurați-vă că ați umplut doar puțin sub înălțimea marginii de pe discuri. Este posibil ca o cantitate mică de așternut să cadă în toaletă. Vă recomandăm să folosiți așternut/nisip din hârtie reciclata sau cristale de siliciu care nu ar trebui să provoace probleme in cazul in care ajung in vasul de WC.

 • Bine, poate că funcționează, dar de ce aș vrea ca pisica mea să folosească toaleta?

  Sa recunoastem! Cutia de gunoi miroase de stinge! Și asta înseamnă germeni, mizerie și bataie de cap. Pisica va scormonii in asternutul/nisipul in care isi face nevoile. Dupa aceea cu labutele pline de germeni se vor plimba prin casa,  pe paturi, suprafețele de bucătărie, perne și canapele. Nu este un lucru cu care putem fi impacati.

  Labutele pisicilor instruite sa foloseasca toaleta ating doar scaunul curat al toaletei - este mult mai igienic. In plus nu va mai exista nici litiera care sa contibuie la odorizarea apartamentului sau sa trebuiasca curatata în fiecare zi.

 • Este igienic să împarți toaleta cu o pisică?

  Toaleta este special concepută pentru a face față deșeurilor umane într-un mod cât mai igienic posibil - prin imersarea în apă pentru a reduce rapid mirosurile și apoi transportul acestora prin intermediu apei pentru a fi tratată într-o instalație de tratare a apei sau în rezervor septic. Când pisicile folosesc toaleta, doar labele lor intră în contact cu scaunul toaletei - aceleași labe care merg deja pe blatul de bucatarie, perne și canapele. Deșeurile pisicilor ajung în toaletă și pisica nu vine în contact cu acestea.

  Spre deosebire, litiera permite pisicii să scormonească în așternutul/nisipul murdar, să ia aceste deșeuri pe labele lor și apoi să-l poarte în jurul casei - pe aceleași zone de pregătire a hranei, așternuturi și covoare ca și mai înainte. O pisică cu labe mai curate este o pisică mai igienică. Alegerea este următoarea: fie împărțiți un scaun de toaletă cu o pisica cu labe curate sau împărțiți orice altă suprafață din casă cu o pisica cu labe murdare.

 • Cum rămâne cu toxoplasmoza?

  Toxoplasmoza este o boală rară, dar gravă, care poate fi transportată de pisici infectate (și alte animale) și poate afecta femeile gravide și alte persoane vulnerabile. Litiera obișnuită prezintă un risc mic, dar semnificativ de infecție și trebuie acordată o atenție deosebită în manipularea acesteia. De asemenea, nu vă recomandăm să inițiați antrenamentul Litter Kwitter dacă sunteți gravidă sau alăptați un copil. Dacă vă aflați într-un grup vulnerabil, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru sfaturi privind detinerea unei pisicii și precum si manipularea deșeurilor acesteia.

 • Toate pisicile sunt purtatoare de toxoplasmoză?

  Nu, nu sunt. De fapt, boala este destul de rară. Există câteva idei greșite aici. Boala nu începe la pisici: pisicile se pot infecta numai dacă vin în contact cu boala - prin consumul de carne infectată din speciile sălbatice, de exemplu. Este relativ dificil pentru o pisica, mai ales una de companie, sa devina purtatoare a virusului. Cu toate acestea, dacă aveți nelămuriri, vă rugăm să consultați medicul veterinar și/sau medicul dumneavoastră înainte de a începe antrenamentul.

 • Sa fim seriosi, cum poate Litter Kwitter să-mi antreneze pisica pentru a folosi o toaletă?

  Știu ce gândiți - este doar un truc, pisicile urăsc apă, vor cădea. Este greu de imaginat, de aceea am pus un DVD de antrenament în fiecare cutie, astfel încât să puteți vedea ce să faceți, cum să faceti și ce comportamente ar trebui să arate pisica ta în timp ce învață.

  Nu este nimic magic - este știința. Trebuie să înțelegeți că atunci când pisicile își îngroapă deșeurile în gunoi, ceea ce încearcă să facă este să isi ascundă mirosul fata de pradători. În sălbăticie, acest comportament era necesar pentru supraviețuire.

  Deci, ceea ce face Litter Kwitter este modificarea lentă a comportamentului pisicii până când el sau ea își face treaba în toaletă și descoperă că apa din toaletă ascunde mirosul mult mai bine decât așternutul sau nisipul cu care este obisnuit(a). Acest lucru va face pisica fericită și in acelasi timp si pe ceilalți din casă! Aceasta este secretul din spatele științei lui Litter Kwitter, care a fost dezvoltat imprena cu specialisti in comportamentul animalelor și medici veterinari.

 • Cum ramene cu pisicile care urasc apa?

  Ei bine, gândiți-vă la asta - ați văzut vreodată o pisică care merge pe un acoperiș sau pe o margine îngustă? Ați văzut-o vreodată cazand? Nu, mai mult ca sigur ca nu ati vazut asa ceva. De altfel pisicilor le place apa atunci cand o bea ... sau cand merg la toaletă în ea ... nu le place să sară in ea.

 • Cum funcționează Litter Kwitter?

  Litter Kwitter folosește comportamentul existent al pisicii de a folosi litiera și il modifică în pași comportamentali mici, până când va folosii in mod natural vasul de toaletă. Pisicile au nevoie să ascundă mirosul deșeurilor lor, motiv pentru care încearcă să-l îngroape în nisipul/așternutul din litiera sau în altă parte. Principiul de baza al antrenamentului Litter Kwitter este acela de a expune treptat pisica la toaleta si a ii permite sa experimenteze capacitatea toaletei de a ascunde mirosul de deșeuri.

 • Care sunt avantajele unei pisici instruite la toaletă?

  Puteti la fel de bine să vă întrebați "care este avantajul unui om antrenat la toaletă?". Știu că pisicile arată diferit, dar trupurile lor funcționează la fel ca oamenii în procesul "De la Yum la Yuk": ele mănâncă (yum!), primesc energie din digerarea mâncării (pentru a putea zgaria mobilierul și face alte boacane) și depozitează deșeurile in litiera (yuk!)

  Toaletele sunt concepute pentru a face față deșeurilor mai bine decât orice alt dispozitiv din casă (și cu siguranță mai bune decât tăvi de plastic amplasate pe podea (litiera)).

  Încă nu sunt convinși? Gândiți-vă la acest lucru: pisicile folosesc litiera, îngropă deșeurile (trecând prin ele), apoi se plimbă în prin locuința, pe blatul de bucatarie, paturi, perne și covoare. Yuk! O pisică antrenată pe toaletă se deplasează pe un scaun de toaletă curată, iși depozitează deșeurile în apă, apoi se plimba prin casa cu labele curate: nu se mai face murdarie, nu mai sunt germeni, nu mai sunt mirosuri, nu mai este bătaie de cap.

 • Litter Kwitter este un lucru bun pentru mediul înconjurător?

  Ei bine, există două medii înconjurătoare de care discutam aici - mediul înconjurător de acasă și mediul înconjurător in general (adica natura). Mediul dvs. personal va fi îmbunătățit cu siguranță odata cu invatarea pisicii sa foloseasca toaleta, astfel nu mai exista mizerie, nu mai există germeni, nu mai există mirosuri, nu mai este bataie de cap, așa cum ne place tuturor să spunem. O cameră insorita cu o temperatura ridicata, impreuna cu o litiera plină, categoric nu este un mediu plăcut.

  Daca vorbim despre mediul inconjurator in general, gândiți-vă la acest lucru: atunci când o litiera obișnuită este plină, se goleste în gunoi și in cele din urma ajunge la groapa de gunoi. De fapt, aproximativ 200 de kg de deseuri sunt produse anual per cap de pisica. Asta inseamna 3 tone de deseuri de-a lungul vieții unei pisici medii! Clar nu e bine pentru mediul înconjurător.

  În al doilea rând, odata ajunse la gropa de gunoi deșeurile pisicilor sunt spalate de apele pluviale și apoi în panza freatica. Și asta nu este bine. Același lucru se întâmplă dacă o pisică își desfășoară treburiele afară - acele deșeuri se spală în ploaie, dar nu se evaporă, si ajung în mediul înconjurător netratate.

  Pe de altă parte, dacă o pisică folosește o toaletă, atunci deșeurile sunt tratate la fel ca și deseurile noastre - trece prin acelasi proces este folosit pentru a neutraliza germenii și toxinele înainte de a fi fie reciclate sau fie eliminate in mod responsabil. Tratamentul deseurilor depinde de locul în care trăiți și de ceea ce fac autoritățile locale in acest sens. Indiferent insa care este procesul, oricum este mult mai bine decat in cazul in care deseurile ajung la groapa de gunoi si apoi netratate in mediul inconjuraotr.

 • Care este cel mai bun mod de a arunca Kitter-ul Litter?

  Plasticul din care este fabricat Litter Kwitter este complet reciclabil. Cu toate acestea, deoarece Litter Kwitter poate fi curățat și refolosit aproape pe o perioadă nelimitată, majoritatea oamenilor îl păstrează pentru prietenii posesori de feline sau îl impart cu familia, vecinii și prietenii.

 • Am auzit si de alte produse care pretind că invata pisicile sa foloseasca toaleta. Cum difera produsul dvs.?

  Litter Kwitter este un produs unic creat in Australia care se foloseste de înțelegerea psihologiei pisicilor pentru a le  instrui să folosească toaleta.

  Litter Kwitter este acum disponibil la nivel mondial. Forma și designul produsului au fost dezvoltate și testate cu ajutorul proprietarilor de pisici, medicilor veterinarilor și specialistilor in comportamentul animalelor.

  Produsul în sine este unic in a permite partajarea unei toalete, permițând revizuirea etapelor de antrenament, sustinerea greutății tuturor pisicilor, nu necesita modificari in nici un fel al vasului de toaletă și in înțelegerea faptului că proprietarii pisicilor, precum și pisicile au nevoie și de îndrumare (prin DVD-ul pas cu pas care este livrat împreună cu fiecare produs).

 • Ce premii a câștigat Litter Kwitter?

  Litter Kwitter a câștigat premiul "Produsul Anului" al PIAA (Industria Animalelor de Companie din Australia), a fost premiat cu cea mai bună invenție de care programul New Inventors al televiziunii ABC și a fost finalist în competiția națională Fresh Innovators 2005. A fost nominalizat pentru un premiu DuPont Innovation Award și a câștigat premiul pentru 2005 pentru contribuții semnificative la industria animalelor de companie. Mai recent, a câștigat premiul pentru  produsul de export al anului acordat de către Asociația Industriei Animalelor de Companie din Marea Britanie în 2013 și premiul de Cadou Anului pentru animale de companie acordate către Animal Planet din SUA.